Skip to main content

Ninette is in 2022 en 2023 een aantal maanden op interim basis als management assistent bij Santé Partners werkzaam geweest. Zij heeft in deze functie één van de managers ondersteund met coördinerende, administratieve en secretariële werkzaamheden.
Ik heb Ninette leren kennen als een betrokken, pro-actieve en sociale collega. Ze denkt vooruit met en voor de manager en handelt hier ook naar. Ze stemt goed af, werkt zelfstandig en neemt haar verantwoordelijkheid. Met positieve energie pakt ze verschillende zaken op, van het structureren van documenten en archieven tot het ondersteunen bij verschillende (verantwoording)processen.

Mariska HendriksBestuurssecretaris Santé Partners

Ninette heeft de afgelopen maanden structuur aangebracht in onze organisatie. Heerlijk om iemand van dit kaliber in je organisatie te hebben, en in korte tijd resultaat te zien. Ninette is daadkrachtig en goed gehumeurd. Een aanbeveling!

Hubert Von HeydenFlexotels B.V. | Best

Ninette heeft bij Sociom ruim 6 maanden als bestuurssecretaris gefunctioneerd. In no-time wist Ninette onderdeel te zijn van de organisatie en aan te sluiten bij de cultuur binnen Sociom. Door haar grote betrokkenheid wist ze de inhoud van het werk snel eigen te maken. Naast aandacht voor haar werkzaamheden had ze ook oog voor haar collega’s. Ninette; energieke professional, prettige collega en bovenal gewoon een leuk mens.

Roland

Ninette heeft onze organisatie een aantal maanden mogen ondersteunen. Haar enthousiasme, positieve energie en ervaring heeft ervoor gezorgd dat er meer structuur en overzicht gekomen in de werkzaamheden binnen onze organisatie. Daarnaast is Ninette als mens een warme toevoeging geweest binnen ons team!

Gerard van TilborgAlgemeen directeur Luca Lifestyle B.V.

Ik heb zes maanden mogen werken met Ninette en dat was voor mij werkelijk een verademing. Ninette is zeer betrokken, werkt met volledige aandacht en brengt humor en vrolijkheid. Haar vaardigheden om orde te scheppen in chaos en processen in de organisatie te analyseren en verbeteren zijn zeer behulpzaam geweest. Ninette is niet voor een gat te vangen; lukt het haar niet linksom, dan probeert ze rechtsom. Het de juiste aanpak en toon krijgt ze heel veel voor elkaar.

Kay NevenDirecteur Regio Utrecht Santé Partners

Ninette ondersteunt ons bestuur met secretariële werkzaamheden in de breedste zin van het woord; naast notuleren, accuraat bijhouden van actielijst en besluitenlijst, bewaakt de structuur van onze afspraken op een prettige wijze. Met haar vrolijke professionele “noot” is zij een aanvulling op ons bestuur.

Annelien ZaagmanA.A.S.

Ninette heeft in de periode van 16 juni 2020 tot 1 november 2022 gewerkt bij de stichting Samen Tegen Voedselverspilling in de functie van Office manager. Met haar ervaring, positieve (werk)houding en zelfstandigheid leverde ze een goede bijdrage aan de operationele office-gerelateerde zaken, als het bijdragen aan het verbeteren van processen. Zaken die extra belicht mogen worden zijn:
• Zelfstandigheid en doorzettingsvermogen, het is knap, hoe ze in de bijzondere corona tijd haar weg wist te vinden in het werk, dingen oppakt en doorzet, en afstemt met collega’s, stakeholders en externen.
• Per 1 juli 2021 zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie binnen Veghel. Ninette had de lead in de organisatie van de inrichting van het nieuwe kantoor, de verhuizing, etc., waardoor een mooi plekje voor STV is gecreëerd.
• Haar positieve energie en bijdragen aan de goede sfeer, ze houdt altijd de moed erin, en stimuleert de interactie in het team.

Toine TimmermansStichting Samen Tegen Voedselverspilling

Met haar energie, structuur en persoonlijkheid stelde Ninette binnen no-time orde op zaken in the ‘behing-the-scenes’ van mijn onderneming. Dankzij haar ervaring en heel concrete tips zijn mijn contactenlijst, offertes en acquisitie zwaar verbeterd. Daarbij is het ont-zet-tend fijn om, als eenpitter, een mede-believer in #positiveren naast me te hebben. Ninette zegt wat ze doet, en doet wat ze zegt. Een verademing voor ondernemers die zich graag willen toeleggen op hun eigen kernkwaliteiten. Ninette fixt de rest!

Rudy van BeurdenGAAF | positieve energie

Voor de Nederlandse markt van onze ©Balanceplanet, ondersteunt Ninette ons op commercieel gebied. Ninette denkt mee aan vergroting van onze naamsbekendheid en draagt bij aan afzet van onze ©Balanceplanet. Een creatieve, proactieve, commerciële benadering is Ninette op het lijf geschreven.

Mac Reijers en Erny BanninkBalanceplanet B.V

Ninette is bij ons binnengekomen om wat processen te verduidelijken en structuur aan te brengen in bepaalde werkzaamheden. Ze heeft mij persoonlijk goed geholpen met inzicht krijgen in mijn werkzaamheden, prioriteiten en planningen. Naast de goede hulp bracht ze ook een gezellige sfeer met zich mee.

Evamedewerkster Marketing en Communicatie Luca Lifestyle B.V.

Ninette is van grote waarde voor ons bestuur. RN is in Nederland de grootste vereniging voor behoudskundige professionals die zich richten op erfgoed in musea, interieurs en archieven. De bestuursleden van Restauratoren Nederland komen naast hun fulltime werk in die branche, onvoldoende toe aan administratieve, secretariële en/of internetgerelateerde taken. Ninette vervult hierin de perfecte ondersteuning en neemt diverse taken volledig voor haar rekening. In de contacten met de leden is zij warm, hartelijk en respectvol. Ninette heeft zich in korte tijd de ingewikkelde erfgoedwereld en die tot ‘haar wereld’ gemaakt. Wij ervaren grote betrokkenheid bij ons streven naar kennis uitwisseling tussen de leden en de realisering van een erkenbare en herkenbare beroepsgroep.

Vincent van DrieVice voorzitter Restauratoren Nederland

Ninette heeft bij Markant degelijk werk afgeleverd. Welkome extra handen waarmee achterstallig werk snel is weggewerkt. Zij werkt secuur, is doortastend, energiek en snel inzetbaar en heeft een echte ‘hands-on’ mentaliteit.

Ewald DekkersMarkant Uden

Ninette is voor mij een steun en toeverlaat in mijn kleine kantoor. Ze heeft op kantoor het afgelopen jaar veel punten op de i gezet, wat de structuur binnen kantoor zeker ten goede is gekomen. Haar enthousiasme en klantvriendelijkheid werkt aanstekelijk. Een hele fijne collega waar je op kunt bouwen.

Paul EsserEsser Makelaardij

In januari was ik in Chili en werkte ik aan mijn jaarplanning voor de Koruvaan. Bruisend vol ideeën, wist ik even niet waarmee ik als eerste kon starten. Mijn broer, Erik Verkuijlen van Momenten van Verwondering bracht me in contact met Ninette Willemsen. Zij volgde mijn gedachtenstroom. Ze is liefdevol streng te noemen. Ze liet me een keuze maken aan de vele activiteiten in mijn ambitieuze jaarplanning. Met een motiverende push liet ze me inzien dat ik als KernTalentenanalist juist heel goed met jonge mensen zou kunnen werken. Tijdens onze meetings werkten we aan timemanagement, het schrijven van duidelijke teksten waarin mijn drive voelbaar is.

Sandra VerkuijlenKoruvaan

Ninette doet de dingen die er anders bij inschieten; CRM up to date en structuur aanbrengen, koude acquisitie en inplannen van afspraken voor de buitendienst. Het verhoogt de efficientie en de verkoopkansen.

Ton KroefSolarWorld Benelux

Ninette heeft ons de afgelopen maanden geholpen met een grote diversiteit aan back office werkzaamheden. Ninette weet zich snel snel in te werken en het contact met de rest van het team te maken en ziet ook waar zaken anders gestructureerd moeten worden. Ze kon binnen onze projecten een aantal zaken daadkrachtig en efficiënt op pakken. Naast de inhoudelijke bijdrage, is Ninette ook een ontzettend leuk en gezellig mens om erbij te hebben op kantoor!

Rosalie UrselmannVoyEdge B.V. | Eindhoven

Binnen onze organisatie schreeuwde het om ervaren handen die de achterkant op orde konden stellen. Als een positieve wervelwind is Ninette bij ons aan de slag gegaan om onze zaken op te pakken. Wat een ervarenheid en doortastendheid. Mooi om de waarde van je kennis en ervaring binnen onze organisatie te mogen beleven. Binnen VASS zijn we continu bezig met verbinden en daar paste je heel goed in thuis. Dank voor je bijdrage, je hebt alles accuraat op orde gesteld.

Mirjam van der RijtEigenaar VASS

We hebben samen gekeken naar het optimaliseren van de inkoopprocessen binnen het bedrijf. Hierdoor hebben we specifieke klantinformatie kunnen bundelen en inkoopprotocollen overzichtelijk beschreven. Dit droeg uiteindelijk weer bij aan het verbeteren van de efficiëntie en het verlagen van de foutgevoeligheid binnen de inkoopafdeling.

Carolinemedewerkster afdeling inkoop Luca Lifestyle B.V.

In Maart 2023 maakte ik kennis met Ninette met de vraag of ze WSM voor een periode van enkele maanden kon ondersteunen. Tijdens deze kennismaking kwamen al direct de grote eigenschappen van Ninette naar voren. Haar positieve energie, flexibiliteit en hulpvaardigheid. Ninette is haar planning gaan aanpassen om binnen 2 weken te starten als bestuurssecretaresse. Ninette heeft direct het inhoudelijke werk opgepakt en gaat er vol voor. Een echte aanpakker die snel overzicht brengt en meedenkt. Ondanks dat de woningcorporatiesector nieuw was maakte ze dit snel eigen. Naast inhoudelijk bracht Ninette ook een hele prettige energie mee. Haar openheid, vrolijkheid en gulle lach zorgden voor een positieve dynamiek in de organisatie.

Joris VerbeekDirecteur - bestuurder