Skip to main content

“Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet”, dat is waar ik voor sta.

Mijn naam is Ninette Willemsen. Samen met mijn zoon Koen en hondje Moos woon ik in het bruisende Uden. Sinds 2015 werk ik als zelfstandige bij stichtingen, verenigingen en een keur aan verschillende bedrijven.

In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen en mijn sociale leven. Ik luister graag naar muziek en ben een echter Bourgondiër. Een etentje met familie en vrienden is mijn liefhebberij. Stedentrips staan hoog op mijn bucketlist. Mijn eerstvolgende reis op mijn lijst gaat naar Rome en hier zullen nog vele op volgen.

In de afgelopen jaren heb ik binnen diverse branches mogen werken, o.a. als secretaresse voor de Vereniging Restauratoren Nederland, als notulist voor de Coöperatie AAS, als office manager voor de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling en als managementassistente voor Stichting Santé Partners.

Belangrijke thema’s zijn voor mij structuur, efficiency en een opgeruimd bestaan. Deze thema’s voer ik door in mijn werk als zelfstandige. ‘Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’ Dit werkt ook voor business.

Wil je meer weten of een concreet voorstel ontvangen?

Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.