Skip to main content

Diensten

Wat kan ik voor je betekenen?

Project/-case management

Een groot project binnengehaald? Ik zorg ervoor dat jouw project succesvol wordt uitgevoerd met praktisch advies, organisatie en begeleiding.

Tijdelijke vervanging

Ik voorzie in een oplossing bij verlof, ziekte of sabbatical. Met mijn ruime ervaring ben ik snel en effectief inzetbaar als office manager, management assistente of projectmanager. Met NET people management verzorg ik de flexibele schil voor secretariële diensten.

Notuleren

Wist je dat je bij NET people management ook terechtkunt voor ‘losse’ opdrachten, zoals het notuleren van vergaderingen? Grotere projecten en opdrachten, dat is waar NET people management bekend om staat. Ook heb ik veel ervaring in notuleeropdrachten voor diverse grote en kleine organisaties.

Events

De organisatie van een bijeenkomst – zoals een ALV, workshop of event – vraagt altijd meer tijd van een ondernemer of vereniging dan van tevoren gedacht. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Ik neem deze last graag van jouw schouders.

BOJA

Work in progress. Binnenkort meer informatie.

Waar mag je op rekenen?

Structuur

In de afgelopen jaren heb ik diverse organisaties mogen ondersteunen in de structurering van hun processen. Een van de taken die ik tijdens zo’n opdracht op me neem is het opzetten van een handboek. Het proces binnen de organisatie van A tot Z in beeld brengen, daar bijt ik me graag helemaal in vast.

Betrokkenheid

Ik doe mijn werk vanuit passie en enthousiasme. Dit levert mijn opdrachtgevers een zeer betrokken externe kracht op. Die grote betrokkenheid leidt tot productiviteit en loyaliteit. Ervaren, veelzijdig, coachend en doelgericht!

Flexibiliteit

Je kunt mij flexibel inzetten: in drukke weken wat extra, in rustige weken niet. Je bent verzekerd van professionele ondersteuning. En heb je na verloop van tijd opnieuw ondersteuning nodig? Dan ben ik meteen weer inzetbaar. Opnieuw inwerken is dan niet nodig.

Focus

Laat NET people management to-do’s van je overnemen. Ik kan me met toewijding en plezier focussen op deze belangrijke (bij)zaken. Zodat jij je kunt richten op de zaken die voor jou van belang zijn.

Ervaring

Met mijn jarenlange ervaring ben ik snel inzetbaar en doorzie ik processen. Ik heb ruime ervaring opgedaan in het organiseren en structureren van werkstromen. Wat werkt efficiënt, waar is verbetering noodzakelijk? Doelgericht werken is mijn tweede natuur.

Helicopterview

Als externe kracht kan ik gemakkelijk een helicopterview innemen. Met het vooraf gestelde doel in het vizier durf ik, indien nodig, de koers te wijzigen. Natuurlijk altijd in overleg met de directie en op zo’n manier dat het voor de medewerkers goed voelt.