Heeft u behoefte aan meer tijd, overzicht en structuur? Wilt u uw focus leggen op uw kernactiviteiten en kunnen rekenen op de juiste ondersteuning?

NET people management
• Ontwikkeling van een communicatiebeleid en het uitwerken naar tactische en operationele plannen
• Uitvoering van marketing- en communicatieopdrachten
• Projectmanagement
• Flexibele schil voor communicatie- en PR-projecten
• Flexibele schil voor secretariële en administratieve diensten

Wilt u meer weten?
Bel mij voor vrijblijvende informatie of laat een bericht achter op mijn contactpagina.

Ninette voor bedrijven

REFERENTIES

Met haar energie, structuur en persoonlijkheid stelde Ninette binnen no-time orde op zaken in the ‘behing-the-scenes’ van mijn onderneming. Dankzij haar ervaring en heel concrete tips zijn mijn contactenlijst, offertes en acquisitie zwaar verbeterd. Daarbij is het ont-zet-tend fijn om, als eenpitter, een mede-believer in #positiveren naast me te hebben. Ninette zegt wat ze doet, en doet wat ze zegt. Een verademing voor ondernemers die zich graag willen toeleggen op hun eigen kernkwaliteiten. Ninette fixt de rest!

Rudy van Beurden
GAAF | positieve energie

Voor de Nederlandse markt van onze ©Balanceplanet, ondersteunt Ninette ons op commercieel gebied. Ninette denkt mee aan vergroting van onze naamsbekendheid en draagt bij aan afzet van onze ©Balanceplanet. Een creatieve, proactieve, commerciële benadering is Ninette op het lijf geschreven.

Mac Reijers en Erny Bannink
Balanceplanet B.V

 
Ninette doet de dingen die er anders bij inschieten; CRM up to date en structuur aanbrengen, koude acquisitie en inplannen van afspraken voor de buitendienst. Het verhoogt de efficientie en de verkoopkansen.
 
Ton Kroef
SolarWorld Benelux
 

Ninette is van grote waarde voor ons bestuur. RN is in Nederland de grootste vereniging voor behoudskundige professionals die zich richten op erfgoed in musea, interieurs en archieven. De bestuursleden van Restauratoren Nederland komen naast hun fulltime werk in die branche, onvoldoende toe aan administratieve, secretariële en/of internetgerelateerde taken. Ninette vervult hierin de perfecte ondersteuning en neemt diverse taken volledig voor haar rekening. In de contacten met de leden is zij warm, hartelijk en respectvol. Ninette heeft zich in korte tijd de ingewikkelde erfgoedwereld en die tot ‘haar wereld’ gemaakt. Wij ervaren grote betrokkenheid bij ons streven naar kennis uitwisseling tussen de leden en de realisering van een erkenbare en herkenbare beroepsgroep. 

Vincent van Drie
Vice voorzitter Restauratoren Nederland

Ninette is voor mij een steun en toeverlaat in mijn kleine kantoor. Ze heeft op kantoor het afgelopen jaar veel punten op de i gezet, wat de structuur binnen kantoor zeker ten goede is gekomen. Haar enthousiasme en klantvriendelijkheid werkt aanstekelijk. Een hele fijne collega waar je op kunt bouwen.

Paul Esser
Esser Makelaardij

Ninette heeft bij Markant degelijk werk afgeleverd. Welkome extra handen waarmee achterstallig werk snel is weggewerkt. Zij werkt secuur, is doortastend, energiek en snel inzetbaar en heeft een echte ‘hands-on’ mentaliteit.

Ewald Dekkers
Markant Uden

In januari was ik in Chili en werkte ik aan mijn jaarplanning voor de Koruvaan. Bruisend vol ideeën, wist ik even niet waarmee ik als eerste kon starten. Mijn broer, Erik Verkuijlen van Momenten van Verwondering bracht me in contact met Ninette Willemsen. Zij volgde mijn gedachtenstroom. Ze is liefdevol streng te noemen. Ze liet me een keuze maken aan de vele activiteiten in mijn ambitieuze jaarplanning. Met een motiverende push liet ze me inzien dat ik als KernTalentenanalist juist heel goed met jonge mensen zou kunnen werken. Tijdens onze meetings werkten we aan timemanagement, het schrijven van duidelijke teksten waarin mijn drive voelbaar is.

Sandra Verkuijlen
Koruvaan

Ninette heeft de afgelopen maanden structuur aangebracht in onze organisatie. Heerlijk om iemand van dit kaliber in je organisatie te hebben, en in korte tijd resultaat te zien. Ninette is daadkrachtig en goed gehumeurd. Een aanbeveling!

Hubert Von Heyden
Flexotels B.V. | Best

Ninette heeft ons de afgelopen maanden geholpen met een grote diversiteit aan back office werkzaamheden. Ninette weet zich snel snel in te werken en het contact met de rest van het team te maken en ziet ook waar zaken anders gestructureerd moeten worden. Ze kon binnen onze projecten een aantal zaken daadkrachtig en efficiënt op pakken. Naast de inhoudelijke bijdrage, is Ninette ook een ontzettend leuk en gezellig mens om erbij te hebben op kantoor!

Rosalie Urselmann
VoyEdge B.V. | Eindhoven

NET people management
Kersengaarde 22
5405 NZ Uden

telefoon: 06-42902705
email: info@netpeoplemanagement.nl

BTW nr.: NL 001766159B32
KvK nr.: 62407244
IBAN: NL 57 INGB 0006682197