In de afgelopen vijf jaar heb ik een grote diversiteit aan opdrachten en projecten mogen realiseren.

NET people management staat voor het ontzorgen van mkb’ers, in de breedste zin van het woord. NET people management zorgt ervoor dat jij je kunt bezighouden met je core business.
Dit doe ik op een persoonlijke manier, vandaar ‘people’ management.

ONTZORGING / STRUCTURERING / BETROKKENHEID / FLEXIBILITEIT / FOCUS / ERVARING / HELICOPTERVIEW

Wilt u meer weten? 
Bel mij voor vrijblijvende informatie of laat een bericht achter op mijn contactpagina.

NET people management

Wat kan NET people management voor u betekenen?

2020: JUBILEUMJAAR NET PEOPLE MANAGEMENT!

In de afgelopen vijf jaar heb ik een grote diversiteit aan opdrachten en projecten mogen realiseren. Het is voor anderen daarom niet altijd duidelijk wat NET people management precies doet. Tijd voor een update!

NET people management staat voor het ontzorgen van mkb’ers, in de breedste zin van het woord. In die breedte zit echter een communicatieprobleem. Want door de vele diensten is het moeilijk in een paar zinnen uit te leggen wat de mogelijkheden zijn. Daarom ga ik deze met mijn blog’s toelichten.

NET people management zorgt ervoor dat jij je kunt bezighouden met je core business. Dit doe ik op een persoonlijke manier, vandaar ‘people’ management. Of het nou gaat om het organiseren van een event, het vervangen van een langdurig zieke medewerker of het inrichten van een goedlopende backoffice, na een korte inwerktijd heb jij er geen omkijken meer naar.

Dus: loopt het op kantoor niet helemaal lekker, gaat de groei met je aan de haal of heb je (tijdelijk) te veel workload, dan ben je bij NET people management aan het juiste adres.

STRUCTURERING

Organisatiestructuur is de wijze waarop taken en bevoegdheden zijn verdeeld binnen een organisatie en hoe vervolgens afstemming tot stand komt tussen de deeltaken. Staat die structuur als een huis, dan kunnen medewerkers effectiever werken en vergroot je de kans om je doelen te bereiken.

In de afgelopen vijf jaar heb ik diverse organisaties mogen ondersteunen in de structurering van hun werkzaamheden. Een van de taken die ik tijdens zo’n opdracht op me neem, is het opzetten van een handboek. Het proces binnen de organisatie van A tot Z in beeld brengen, daar bijt ik me graag helemaal in vast.

Dit heb ik onder andere mogen doen voor de vier locaties van het Vaccinatiecentrum, vestigingsoverstijgend. Inmiddels lopen de processen vloeiend, mede door de inbreng van de medewerkers: de ervaring op de werkvloer is van onschatbare waarde en neem ik altijd mee in mijn advies richting directie.

Ben jij op zoek naar de juiste structuur? Bel (06 42902705) of mail (info@netpeoplemanagement.nl)

BETROKKENHEID

Ik doe mijn werk vanuit passie en enthousiasme. Dit levert mijn opdrachtgevers een zeer betrokken externe kracht op. Die grote betrokkenheid – en het feit dat mijn werk niet voelt als werk – leidt tot productiviteit en loyaliteit.

Van veel ondernemers hoor ik dat ze het niet alleen kunnen, het doorzetten van de groei of op de juiste manier meebewegen met de ontwikkelingen in de branche. De inzet van de medewerkers speelt een grote rol bij het maken van een volgende stap. Het geeft mij veel voldoening als ik mensen op de werkvloer vanuit mijn enthousiasme en positieve instelling kan inspireren en motiveren, zodat zij het beste uit zichzelf halen en dus van grote(re) waarde zijn voor de organisatie.

Ik werk voor opdrachtgevers met de insteek alsof het mijn eigen organisatie is. Wil jij graag samenwerken met iemand die hart heeft voor jouw zaak? Bel of mail me dan gerust. Ik informeer je graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden van NET people management.

FLEXIBILITEIT

Flexibiliteit betekent je gemakkelijk kunnen aanpassen aan een veranderende omgeving, werkwijzen, werktijden, taken, verantwoordelijkheden en gedrag van anderen. In tegenstelling tot mensen die niet graag buiten hun comfortzone treden, bloei ik helemaal op bij de afwisseling van opdrachtgevers, taken en activiteiten.

Het aanbod van NET people management is dan ook heel divers. Zoals het organiseren van evenementen en inspiratiereizen, notuleren van vergaderingen en het samenstellen van een professionele workshop. Maar ook het herstructureren van de administratie, opzetten van een efficiënt secretariaat en extra handjes tijdens een evenement. Dit heb ik mogen doen voor gerespecteerde opdrachtgevers als de vereniging Restauratoren Nederland, Theater Markant Uden, Flexotels in Best en vele andere organisaties.

Als externe kracht kan ik gemakkelijk een helicopterview innemen. Met het vooraf gestelde doel in het vizier durf ik, indien nodig, de koers te wijzigen. Natuurlijk altijd in overleg met de directie en op zo’n manier dat het voor de medewerkers goed voelt.

FOCUS

Focus op de corebusiness, vooruitgang en groei is voor elke ondernemer essentieel. Door alle overige to-do’s valt het echter niet altijd mee om die focus te behouden.

En dan bedoel ik niet de to-do’s die later wel een keer opgepakt kunnen worden. Voldoen aan de AVG, opvolging van commerciële trajecten en gegevens die aangeleverd moeten worden bij de Belastingdienst, kunnen niet wachten.

Laat NET people management deze to-do’s van je overnemen. Ik kan me met toewijding en plezier focussen op deze belangrijke (bij)zaken. Zodat jij je kunt focussen op de zaken waar je echt warm voor loopt.

Wil je je graag toespitsen op je corebusiness en het groeiproces, zonder tijd- en slaapgebrek? Bel (06 42902705) of mail (info@netpeoplemanagement.nl) me dan gerust!

Ik informeer je graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.

 

ERVARING

Mijn jarenlange werkervaring draagt bij aan een effectieve inzetbaarheid. De diversiteit aan verantwoordelijkheden en de verschillende werkplekken hebben mij gevormd. Het maakt dat ik snel overzicht heb en goed kan inschatten op welke plaatsen er ‘werk aan de winkel’ is.

Directiesecretaresse, verkoopster buitendienst en commercieel medewerkster bij een internationaal bedrijf: ik ben van alle markten thuis. En heb ruime ervaring in het organiseren en structureren van werkstromen. Bovendien ben ik overal multifunctioneel ingezet, als een spin in het web. Doen en doorgaan, ‘niet lullen maar poetsen’, dat is altijd mijn instelling geweest. Mijn ervaring is breed en ik heb geleerd om echt ergens mijn tanden in te zetten.

Door deze achtergrond heb ik geen last van een tunnelvisie maar overzie juist het totaalplaatje. En kan goed inschatten wanneer ik ook andere partijen in mijn netwerk moet inschakelen, voor een vruchtbare samenwerking die ten goede komt aan het eindresultaat.

Zoek jij iemand met mijn ervaring en netwerk? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

HELICOPTERVIEW

Een helicopterview, oftewel, het overzien van het grotere plaatje. Als je op een kruispunt staat en je zi(200)et niet meer of je linksaf, rechtsaf of rechtdoor moet gaan om de juiste weg te bewandelen, bel of mail me dan! Vanuit mijn positie heb ik meer afstand en kan ik het grotere geheel gemakkelijker overzien.

Bij de diverse opdrachten die ik heb mogen uitvoeren voor mijn opdrachtgevers, is er een gemene deler: door de frisse blik die ik meeneem als zelfstandige binnen een lopende organisatie heb ik een andere kijk op zaken en processen. Kleine wijzigingen in de werkwijze kunnen een grote bijdrage leveren aan de effectiviteit.

Wil jij hier weleens meer over weten? Neem vrijblijvend contact met mij op.

 

NET PEOPLE MANAGEMENT: ook voor de notulen!

Wist je dat je bij NET people management ook terechtkunt voor ‘losse’ opdrachten, zoals het notuleren van vergaderingen?

Grotere projecten en opdrachten, dat is waar NET people management bekend om staat. Maar ik heb ook veel ervaring in notuleeropdrachten, voor diverse grote en kleine organisaties.

Wil je graag meer informatie over mijn werkwijze? Neem vrijblijvend contact met mij op.

 

Events goed geregeld met NET PEOPLE MANAGEMENT

De organisatie van een bijeenkomst – zoals een Algemene Ledenvergadering, workshop of event -vraagt altijd veel meer tijd van een ondernemer of vereniging dan van tevoren gedacht.

Het lijkt misschien alsof je het er even bij kunt doen. Maar zet alle benodigde werkzaamheden eens op een rijtje: het uitzoeken van een geschikte locatie en de gewenste catering, de opmaak van de uitnodiging, afspraken vastleggen met sprekers, het regelen van de bloemen of een geschenk, de ontvangst van de gasten en diverse hand-en-spandiensten tijdens het event…

Om de juiste indruk achter te laten, wil je het allemaal tot in de puntjes geregeld hebben. NET people management neemt deze last van je schouders.

Heb je binnenkort een evenement of ALV en zie je op tegen de organisatie?
Neem vrijblijvend contact met mij op via info@netpeoplemanagement.nl.
Of bel 06  42 90 27 05