“Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet”, dat is waar ik voor sta.

Structuur, efficiency en een opgeruimd zakelijk en privé- leven zijn belangrijke thema’s in mijn leven. Het voelt dan ook heel goed dat ik van deze passie mijn beroep heb kunnen maken. In deze tijden van economische groei en snelle (technologische) ontwikkelingen hebben bedrijven steeds meer behoefte aan een flexibele schil.

Met NET people management speel ik in op deze behoefte en neem taken uit handen die afleiden van de corebusiness. Als directiesecretaresse, verkoopster buitendienst en commercieel medewerkster bij een internationaal bedrijf heb ik ruime ervaring opgedaan in het organiseren en structureren van werkstromen. Daarbij heb ik de capaciteit ontwikkeld om mee te denken over marketingactiviteiten en de uitvoering daarvan.

In de afgelopen vijf jaar heb ik diverse organisaties mogen ondersteunen in de structurering van hun werkzaamheden. Een van de taken die ik tijdens zo’n opdracht op me neem, is het opzetten van een handboek. Het proces binnen de organisatie van A tot Z in beeld brengen, daar bijt ik me graag helemaal in vast.

Dit heb ik onder andere mogen doen voor de vier locaties van het Vaccinatiecentrum, vestigingoverstijgend. Inmiddels lopen de processen vloeiend, mede door de inbreng van de medewerkers: de ervaring op de werkvloer is van onschatbare waarde en neem ik altijd mee in mijn advies richting directie.

Wilt u meer weten?
Bel mij voor vrijblijvende informatie of laat een bericht achter op mijn contactpagina. Ik vertel u graag wat de mogelijkheden zijn. 

 

NET people management
Kersengaarde 22
5405 NZ Uden

telefoon: 06-42902705
email: info@netpeoplemanagement.nl

BTW nr.: NL 001766159B32
KvK nr.: 62407244
IBAN: NL 57 INGB 0006682197